Menu
Your Cart

HUPPA vokelis ZIPPY

HUPPA vokelis ZIPPY
-30 %
HUPPA vokelis ZIPPY

HUPPA vokelis ZIPPY

Dydis  62, 68  cm

Huppa - tai žiemos drabužių kūdikiams, vaikams ir suaugusiems. Huppa drabužiai siūnami iš vandeniui atsparių, kvėpuojančių ir drėgmės nepraleidžiančių audinių, kurie užtikrina vaikams ir suaugusiems pilnavertišką judėjimo laisvę. Visi produktai Huppa turi daug šviesą atspindinčių detalių - etiketes, lipdukai, juostelės ir kitas smulkias detales.

Huppa žieminis vokelis naujagimiams - pagamintas iš vėjui nepralaidžios, bet kvėpuojančios medžiagos, kuri atspari purvui ir drėgmei.

Atsparumas drėgmei 5000 mm.

Oro pralaidumas 5000 g/m2/24val.

Visos siūlės klijuotos ir nepraleidžiančios vandens.

Šviesą atspindinčios detalės didėsniam saugumui. 
Du užtrauktukai

Nusegamas gobtuvas

Tinka automobilinėms kedutėms

Tinkamas dėvėti nuo -5 iki -30°C.

Sudėtis: 100% poliesteris (pamušalas 100% medvilnė).

Pašiltinimas 300gr.

Speciali apdorojimo technologija neleidžia pūkams sulipti ir sukristi , kas garantuoja itin aukštas termoizoliacines savybes. 

 

Neperšlampama ir kvėpuojanti medžiaga 5000/ 5000

Membrana neleidžia vandeniui ir vėjui patekti pro audinį į gaminio vidų,tuo pačiu leidžia išgaruoti drėgmės pertekliui. 

Atšvaitai

Blogomis oro sąlygomis ir tamsos metu,kai šviesa krenta ant drabužio, jis atspindi, todėl vaikas yra labiau matomas,kas mažina nelaimingų atsitikimų atvejus. 

 

     

    • Sandėlis: Prekyboje
    • Modelis/spalva: light pink 10693
    • Svoris: 0.80kg
    64.40€
    92.00€
    Be PVM: 53.22€
    Pastaba :
    Pateikiamos prekės nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio. Reali prekės spalva, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu yra iš tikrųjų. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės sudėtis gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu vaikutis@vaikutis.lt Jei pastebėjote aprašyme klaidą prašome mus informuoti. Prekė pažymėta CE ženklu. CE- yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus