Menu
Your Cart

DR.BROWN'S plataus kaklelio OPTIONS rožinis buteliukas, 270 ml., 1 vnt.

DR.BROWN'S plataus kaklelio OPTIONS rožinis buteliukas, 270 ml., 1 vnt.
Šiuo metu prekės neturime
DR.BROWN'S plataus kaklelio OPTIONS rožinis buteliukas, 270 ml., 1 vnt.

DR.BROWN'S  plataus kaklelio OPTIONS rožinis buteliukas, 270 ml., 1 vnt.

Su silikoniniu snapeliu

Pirmasis naujos kartos buteliukas, kuris gali būti naudojamas ir su vidine oro cirkuliacijos sistema, ir be jos. Ši sistema sumažina pilvo diegliukus, atpylinėjimą, atsirūgimą, bei dujų kaupimąsi organizme.

Dr.Brown'o buteliukas turi užpatentuotą dviejų dalių vidinę oro cirkuliacijos sistemą, kuri veikia visiškai kitaip, nei kitų buteliukų oro cirkuliacijos sistemos. ši vidinė oro cirkuliacijos sistema leidžia laisvai cirkuliuoti orui, todėl maitinant kūdikį nesusidaro vakuumas, ką mes vadiname teigiamo slėgio srautu, kuris panašus į maitinimą krūtimi. Kūdikiui bevalgant oras patenka per buteliuko antkaklį ir vidiniu rezervuaru nukeliauja į ertmę virš mišinuko ar pieno, į buteliuko galą. Oras niekada nesusimaišo su pienu ar mišinuku, tai sumažindamas oksidaciją, ir kartu išsaugodamas svarbius vitamins, tokius kaip C, A ir E.

Kūdikis maitinasi daugiau patogiau, kadangi vidinė oro cirkuliacijos sistema leidžia jam žįsti buteliuką be jokių sunkumų, nes neatsiranda vakuumas ar diskomfortas dėl prarytų oro burbuliukų. Tai padeda sumažinti tokias maitinimosi problemas kaip pilvo diegliai, atpylinėjimas, atsirūgimas ar pilvo pūtimas. Pienas ar mišinukas teka lengvai, žindukas nesusitraukia.

Nešildykite buteliuko mokrobangų krosnelėje, nes piene ar mišinuke gali susidaryti karštų vietų. Patikrinkite žinduką, jį patraukdami. Prieš naudojimą išplaukite visas dalis.

6m+

 
 
  • Sandėlis: Šiuo metu prekės neturime
  • Modelis/spalva: wb9191
  • Svoris: 0.40kg
12.00€
Be PVM: 9.92€
Pastaba :
Pateikiamos prekės nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio. Reali prekės spalva, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu yra iš tikrųjų. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės sudėtis gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu vaikutis@vaikutis.lt Jei pastebėjote aprašyme klaidą prašome mus informuoti. Prekė pažymėta CE ženklu. CE- yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus