Menu
Your Cart

Automobilinė saugos kėdutė BRAITON 15-36 kg

Automobilinė saugos kėdutė BRAITON 15-36 kg
-6 %
Automobilinė saugos kėdutė BRAITON 15-36 kg

Automobilinė saugos kėdutė BRAITON

BRAITON - kėdutėje vaikas jausis tartum automobilinėje sėdynėje,nes vaikutį prisegsite jau su automobilio saugos diržais.

BRAITON kėdutės atlošą nuimsite ir vaikutį prisegsite tik mašinos saugos diržais, kai vaikas svers 22-36 kg. Tai priskiriama grupei III,  tuomet  vaiką sodinsite ant kėdutės-priedėlio.

BRAITON - komplektuojama su minkšta galvytės atramėle. Tai labai patogu bei  komfortabilu.

BRAITON - reguliuojamas galvytės atramėlės aukštis. Skirtingų aukščio padėčių  yra kelios.

BRAITON - ergonomiškai patogūs porankiai vaikučio rankytėms paremti

BRAITON - ypatingai plati sėdimoji dalis

BRAITON - gražus dizainas. Turi 2 ištraukiamus įdėkliukus puodeliams.

Apmušalas lengvai nuįmamas valymui

BRAITON  audinys pralaidus orui, malonus bei minkštas  vaiko kūneliui.

BRAITON  kėdutė fiksuojama tiek ant priekinės tiek ant galinės sėdynių.

BRAITON kėdutės svoris 3,4kg.

  • Sandėlis: Prekyboje
  • Modelis: BXS219 dark grey+black 11574
  • Svoris: 6.00kg
59.22€
63.00€
Be PVM: 48.94€
Pastaba :
Pateikiamos prekės nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio. Reali prekės spalva, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu yra iš tikrųjų. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės sudėtis gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu vaikutis@vaikutis.lt Jei pastebėjote aprašyme klaidą prašome mus informuoti. Prekė pažymėta CE ženklu. CE- yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus
Įspėjimas
Automobilinę saugos kėdutę rinkitės atsižvelgdami į vaiko ūgį ir svorį, vadovaukitės gamintojo rekomendacijomis. Nepalikite vaiko be suaugusiojo priežiūros! Pasodinę vaiką į automobilinę saugos kėdutę, visada naudokite saugos diržus, net jei planuojate važiuoti trumpą atstumą! Jei vaikas prisegtas automobilio saugos diržu (kartu prisegant ir kėdutę arba tik kėdutės padą), įsitikinkite, kad automobilio diržas, laikantis automobilinę kėdutę ir vaiką kartu, yra tinkamai įsegtas, įtemptas ir nepersisukęs. Nenaudokite papildomų diržų, pamušalų, diržų paminkštinimų, jei to nenurodo kėdutės gamintojas. Kai automobilyje nesėdi vaikas, automobilinė saugos kėdutė privalo būti prisegta saugos diržu.